Over Vliegende Starters

Beginnen met ondernemen. Het begint met een idee. Je bespreekt je idee met vrienden, familie, collega's. Iedereen reageert enthousiast dus nu wil je het gaan DOEN.


En dan kom je erachter dat het best lastig is en je eigenlijk geen idee hebt waar je moet beginnen. Ohja, stiekem wil je niet teveel upfront kosten hebben. Want zekerheid dat het ook echt gaat werken heb je niet. Bootstrapping dus!

Op dit moment komen de Vliegende Starters in beeld. Wij helpen je met het inregelen van alle praktische zaken omtrent je startende onderneming, zodat jij dit niet zelf hoeft uit te zoeken. Zakelijke mail, een logo, website, Google marketing, online betalen etc.  We doen dit samen en op individuele basis zodat jij ook snapt hoe het werkt. Op die manier kan jij je bedrijf sneller uitbouwen en/of met nieuwe ideeën aan de gang.

We gebruiken slimme en betaalbare oplossingen om jouw processen in te richten, de bootstrap manier. Zo blijven de upfront en maandelijkse kosten overzichtelijk en kan je eerst vertrouwen krijgen in je idee voordat je zwaar gaat investeren.

Het doel van Vliegende Starters is om de drempel van het ondernemen weg te halen bij mensen. Wij leren je de praktische tools die je kan inzetten om je bedrijf up en running te krijgen. Het zal je inspireren, meer ideeën geven en de capaciteit om van jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Heb je een goed idee? Let's go!